about-us_img

Про виробництво

Власні технології, впроваджені в виробництво, дозволяють нам виготовляти якісну і смачну продукцію з натуральних компонентів.

Під час виготовлення продукції не застосовується висока температурна обробка, а лише дегідрація при температурі 45ºС. Ця технологія дозволяє зберегти весь вітамінний і мінеральний склад готового продукту

Чітке дотримання виробничих процесів та ручна робота забезпечують високу якість продуктів ТМ «Жива кухня». Це підтверджують також і відповідні сертифікати якості, зокрема міжнародний стандарт ISO 22000, який ми отримали в 2019 році



Дотримання стандартів ISO 22000 передбачає:

  • 1. В основі стандарту лежить системний підхід, що стосується всіх параметрів збереження харчових продуктів на кожному етапі технологічного процесу.
  • 2. Контроль над усіма параметрами, що впливають на безпеку вихідної продукції.
  • 3. Розподіл відповідальності за забезпечення заходів безпеки виробництва та зберігання харчової продукції.
  • 4. Концентрація основних зусиль і ресурсів підприємства на виявлених критичних і контрольних точках.