Наявність: Є в наявності
Модель:
DG05

Протеїн гарбузовий, 250 г

150 грн.
Без глютену
NEW

Чим особливий ПРОТЕЇН ГАРБУЗОВИЙ?

- Це ідеальне джерело рослинного білка. На 100 г гарбузового протеїну — 60 г білка. - У ньому вдвічі більше білка, ніж у самому гарбузовому насінні. - Є джерелом вітаміну К, Омеги-3 і Омеги-9. - Містить 16 амінокислот. - Не містить глютену. - Нормалізує роботу кишечника. - Стабілізує рівень цукру в крові.

Вміст амінокислот, г/кг: Аланін – 16,60; Аргінін – 50,98; Аспаргінова кислота – 24,94; Валін – 25,77; Гістидин – 4,64; Гліцин – 39,13; Глутамінована кислота – 66,78; Ізолейцин – 9,98; Лейцин – 37,59; Лізин – 14,29; Метіонін – 6,77; Пролін – 31,00; Серин – 14,36; Тирозин – 10,74; Треонін – 31,01; Фенілаланін – 31,49.

Як вживати ПРОТЕЇН ГАРБУЗОВИЙ?

Рекомендовано вживати 2 ст. л. протеїну в день. Якщо ви інтенсивно займаєтесь спортом рекомендовано вживати по 3 ст. л. тричі на день. Протягом місяця. Максимальний ефект має за 30 хв. до тренування та 30 хв. після нього. Порошок можна розводити у воді, соці, молоці або інших напоях. Ідеально підходить в якості доповнення до коктейлів, смузі, салатів, соусів та не гарячих страв.

Чого не варто? Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.

Підходить всім, хто стежить за своїм здоров’ям та красою, дітям, спортсменам, діабетикам, вагітним, людям з серцево-судинними захворюваннями.

Склад: порошок зі знежиреного насіння гарбуза.

Поживна(харчова) та енергетична цінність на 100г продукту:

Енергетична цінність(калорійність) – 391 ккал / 1634 кДж

Білки – 60г

Жири – 7г

Вуглеводи – 11г

Клітковина – 8г

СТРОК ПРИДАТНОСТІ – 12 місяців від дати виготовлення. Зберігати в сухих, добре провітрюваних приміщеннях, захищених від дії сонячних променів при температурі не вище +20°С. Після відкриття упаковки вжити продукт протягом 60 діб за умови зберігання при температурі 0 – 8 °С.