Наявність: Немає в наявності
Модель:
DK13

Борошно конопляне, 450 г

42 грн.
Без глютену
Хіт продажу
NEW

Конопляне борошно - є дуже цінним продуктом харчування. Володіючи високою біологічною і харчовою цінністю, воно широко застосовується людьми, які піклуються про своє здоров'я.

Користь конопляного борошна: - Перешкоджає розвитку ожиріння та цукрового діабету II-го типу, сприяє зниженню надлишкової маси тіла. - Активізує перистальтику кишечника, сприяє ефективному очищенню організму від шлаків і токсинів, сприяє відновленню оптимального балансу кишкової мікрофлори і підвищення імунного захисту. - Перешкоджає розвитку захворювань печінки і жовчовивідних шляхів. - Підвищує ефективність профілактики і комплексного лікування анемії. - Знижує ризик розвитку захворювань чоловічої сечостатевої системи (чоловіче безпліддя, еректильна дисфункція, простатит, аденома простати ін.). - Сприяє підвищенню фізичної і розумової працездатності, поліпшенню пам'яті і концентрації уваги, має антистресову дію, сприяє усуненню безсоння. - Сприяє посиленню лактації у годуючих грудьми жінок. - Сприяє покращенню стану шкіри, підвищує ефективність лікування дерматологічних захворювань і травматичних ушкоджень шкіри.

Застосування: - у випічку (хліб, оладки, млинці, крекери і т.д.) - рекомендовано 15-20% від основного кількості борошна або за смаком; - як панірування для м'ясних і овочевих котлет; - як натуральний загущувач для супів, соусів та підлив; - у вигляді конопляної каші (в киплячу воду всипати конопляне борошно і помішувати до отримання консистенції сметани. Потім в отриману кашу додати подрібнену ріпчасту цибулю, сіль, перець, дати настоятися 15-20 хвилин); - корисно додавати в каші і кисломолочні продукти.

Опис і склад конопляного борошна: - борошно має темний зеленувато-коричневий колір і приємний горіховий смак, за текстурою грубіше пшеничного борошна; - містить 20 амінокислот, в тому числі 9 незамінних (які не синтезуються в нашому організмі); - вітаміни Е, С, D і К, вітаміни групи B (B1, B2, B3, B4 (холін), B5, B6, B8 (інозитол), B7 (біотин), B9 і B12), а також каротиноїди (попередники вітаміну А); - макро- і мікроелементи (залізо, магній, калій, фосфор, кальцій, марганець, цинк, сірка, хлор і ін.); - ненасичені жирні кислоти Омега-3, Омега -6 і Омега-9.

Поживна (харчова) та енергетична цінність на 100 г продукту:

Енергетична цінність (калорійність) – 290 кКал/1211 кДж

Білки – 39÷40 г

Жири – 10÷11 г

Вуглеводи – 5÷6 г

Клітковина – 12÷13 г

Не містить: глютен (можна застосовувати в їжу людям, які хворіють на целіакію), наркотичних речовин, штучних барвників, ароматизаторів, консервантів і ГМО.

Строк придатності - 12 місяців від дати виготовлення. Зберігати в сухих, добре провітрюваних приміщеннях, захищених від дії сонячних променів при температурі не вище + 20 °С. Після відкриття упаковки вжити продукт протягом 6 місяців за умови зберігання при температурі 0 – 8 °С.